سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی تشکیل پرونده قضائی برای فائزه هاشمی زمان توزیع کارت آزمون کانون وکلا اعلام شد تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعات کاری ادارات/ سازمان اداری و استخدامی کشور مسئول اجرای ساعات کاری ادارات جدید شد مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟

دریافت وجه بیش از شهریه مصوب را گزارش دهید+ لینک مشاهده شهریه

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اعلام شهریه مدارس غیردولتی گفت: اگر اولیاء احساس کردند مبلغی بیش از شهریه مصوب اعلامی از آن‌ها اخذ شده، موارد را به ما منعکس کنند تا پیگیری کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۵ - ۰۵ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 26
کد خبر: ۱۳۹۹۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، احمد محمودزاده، با اشاره به اعلام شهریه مدارس غیردولتی که از طریق سامانه مشارکت‌ها به نشانی https://mosharekatha.ir/ برای تمام اولیاء قابل مشاهده است اظهار کرد: امسال میزان افزایش شهریه مدارس را به صورت درصدی اعلام نکردیم، بلکه شهریه هر مدرسه متناسب با عملکردش افزایش پیدا کرده است. بر این اساس کمترین شهریه مصوب ثابت چهار میلیون تومان و بیشترین شهریه ۳۵ میلیون تومان خواهد بود.

وی افزود: سقف شهریه مصوب برای دوره متوسطه دوم، ۳۴ میلیون تومان، برای دوره متوسطه اول، ۳۳ میلیون تومان و برای دوره ابتدایی ۲۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان است و شهریه‌ای بالاتر از رقم اعلام شده نخواهیم داشت.

محمودزاده تاکید کرد که موسسان و مدیران مدارس حق دریافت شهریه‌ای بیش از مبلغ مصوب که در سامانه اجازه داده شده است، ندارند. در حال حاضر مشغول نظارت بر روند ثبت نام در مدارس غیردولتی هستیم و تیم‌های کاری ما بازرسی از مدارس را در برنامه‌های خود دارند. علاوه بر این اداره ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش نیز این آمادگی را دارند که اگر اعتراضی وجود داشت بررسی کنند.

وی افزود: به این ترتیب اگر اولیاء احساس کردند مبلغی بیش از شهریه مصوب اعلامی از آن‌ها اخذ شده، موارد را به ما منعکس کنند تا پیگیری کنیم.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه مدارس موظف هستند شهریه مصوب را حتما روی تابلو مدرسه نصب کرده و در معرض دید اولیاء قرار دهند اظهار کرد: از اولیای دانش‌آموزان انتظار می‌رود در حین ثبت‌نام و در طول سال تحصیلی عملکرد و فرایند‌های آموزشی و پرورشی مدارس را به دقت نظارت کنند و اگر جایی کاستی بود به ادارات مشارکت در استان‌ها اعلام کنند تا ما بررسی کنیم.

وی افزود: همچنین تدریس و آموزش کامل کتب درسی باید انجام شود. اولیاء باید این موضوع را از مدرسه بخواهند و طوری نباشد روی کتابی کمتر و روی کتابی بیشتر کار شود. برنامه درسی مصوب باید در زمان خودش به دانش آموزان آموزش داده شود.

محمودزاده ضمن تصریح این نکته که شهریه اعلامی، شهریه ثابت است که می‌تواند به آن افزوده شود؛ البته این افزایش برای فوق برنامه‌ها باید از شورای نظارت منطقه و استان تاییدیه گرفته و مصوبه انجمن اولیاء و مربیان مدرسه را نیز داشته باشد گفت: هزینه‌هایی، چون سرویس حمل و نقل، تغذیه و لباس فرم جزو شهریه ثابت مدارس نیست و معمولا طی توافق مدرسه با اولیاء تعیین و اخذ می‌شود.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: اولیاء به تفکیک میان شهریه ثابت و فوق برنامه درسی و سایر آیتم‌ها توجه داشته باشند و نگویند آموزش و پرورش عددی را به عنوان شهریه اعلام کرده و مدرسه دارد مبلغ بیشتری دریافت می‌کند. اگر قصور مدرسه مربوط به شهریه ثابت بود حتما اعتراض را به ما اعلام کنند./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار